Az E.ON önkéntes csapatai 3 városban is jártak

Az E.ON idén is kivette a részét a társadalmi felelősségvállalásból, önkéntes csapatai három városban tevékenykedtek: Kaposváron, Várpalotán és Pécsen segítettek egy-egy iskola udvarát felújítani.

A kaposvári II. Rákóczi Ferenc Tagiskola ebben az évben kertépítési pályázaton nyert növényeket, amelyekhez az E.ON munkatársai építettek 8 db színes magaságyást. Megújult az iskolakerítés, a korlátok és az üres udvart padokkal, és ugró- és társasjátékok felfestésével gazdagította a csapat. A fejlesztés hatalmas segítséget jelent a város peremén lévő, igazi integráló iskolának.

A pécsi és várpalotai helyszín is egy-egy EGYMI volt, ahol tanulási nehézségekkel küzdő, autista, illetve enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékkal élő gyerekeket nevelnek. A várpalotai Bartos EGYMI-ben megújultak a töredezett padok, színes lett a rozsdás kerítés, és a nagy aszfaltfelületre fejlesztőjátékok kerültek.

A pécsi Éltes EGYMI-ben is sok munka várta az E.ON önkénteseit, rengeteg betonfelület vált színessé, megújult az összes fajáték, a homokozókeretek, az asztalok, padok, a biciklitároló és a focipálya is új festést kapott. Természetesen itt is fejlesztőjátékokkal dobták fel a szürke aszfaltot.