Aegon program Szombathelyen

Régóta várt már a szombathelyi Gazdag Erzsi Óvoda udvara egy felújításra. A bábpedagógia és a digitális fejlesztés mellett az intézmény nagy hangsúlyt fektet a mozgásfejlesztésre, ezért is volt fontos számukra, hogy az udvari játékok, eszközök megújuljanak. Ezen a napon az Aegon Biztosító 35 önkéntese segített ebben az óvodának, sőt még új eszközökkel is gazdagították az udvart.

Alapos csiszolás után lazúrozással újult meg az összes udvari mászóka és játék, a padok színes festést kaptak. Az udvaron körbefutó aszfaltjárda kreatív fejlesztő akadálypályává változott, sőt még a járművel közlekedőknek elválasztósáv és gyalogátkelőhelyek is felkerültek.

A Kneipp ösvény a különböző textúrájú anyagokon keresztül fejleszti a gyerekeket, a keret gerendáinak lefestése és összeállítása után az Aegon munkatársai mulccsal, különböző méretű kavicsokkal, homokkal, félgömbfával töltötték meg az ösvény különböző részeit.

Az előző napi soproni csapathoz hasonlóan keményen dolgozó önkéntesek keze által megszépültek a homokozókeretek, a hintaállványok és a kis kanadai padok is.