Ha szeretnéd hasznosan tölteni a szabadidődet, ha szívesen belelátnál egy jól működő szervezet mindennapjaiba, ha érdekel az ökológiai szemlélet, a fenntartható mezőgazdaság és élelmiszerellátás, akkor közöttünk a helyed!

 

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) olyan kutatási-innovációs feladatokon dolgozik, amelyek a gyakorlatban is alkalmazható eredményekkel segítik a hazai mezőgazdaság és élelmiszertermelés fenntartható fejlődését. Ennek érdekében kutatási hálózatokat alakítunk ki a gazdálkodókkal, hazai és nemzetközi kutatóintézetekkel, valamint ismeretterjesztő munkát végzünk, szaktanácsadást nyújtunk. Az ismeretterjesztés munkánk egyik alappillére, ezért három fős kommunikáció csapatunk soha nem fogy ki a hasznos és érdekes feladatokból.

 

Téged keresünk:

- ha kommunikációs képességeidet kamatoztatnád vagy továbbfejlesztenéd,

- ha besegítenél, hogy minél több érdekes hír és tapasztalat jusson el az ÖMKi kommunikációs csatornáin a gazdákhoz és a hobbikertészekhez,

- ha szívesen szerkesztesz online felületeket vagy szervezel eseményeket,

- ha fotóznál vagy rögzítenél akár amatőr tehetségeddel kép és videó anyagokat a rendezvényeinken!

 

Ha nálunk leszel önkéntes, akkor ígérjük neked:

- az együttműködést az ÖMKi jól működő kommunikációs csapatával, ahol pezseg a hiteles marketing-kommunikációs élet,

- megismerheted a biokertészkedés szemléletét és módszereit, miközben a kutatásokba is betekinthetsz,

- fejlesztheted, alkalmazhatod kommunikációs képességeidet,

- önkéntes munkáddal a fenntartható mezőgazdaság és a helyben termelt, egészséges élelmiszerek jelenét és jövőjét építed!

 

Ha heti néhány órát szívesen segítesz, annak rendkívül örülünk és akkor is ugyanúgy megbecsüljük a munkádat, ha csak alkalomszerűen és időszakosan jut időd önkéntes feladatokra.

 

Munkánkat Budapesten óbudai központtal végezzük, kutatóink és a velük együttműködő gazdák az ország egész területén jelen vannak, miközben munkánk egy részét online végezzük.

Várjuk jelentkezésedet a szilvia.dora@biokutatas.hu címre!