Újabb E.ON csapat önkénteskedett, ezúttal a Gyömrői EGYMI-ben

A képre kattintva további képek tekinthetőek meg!

Az E.ON Hungária munkatársai a Gyömrői EGYMI-be érkeztek ezen a forró napon. A négy csapatban dolgozó önkénteseket nem riasztotta vissza a nagy meleg, egész nap szorgalmasan dolgoztak az iskola hatalmas kertjében.

A nagy terület minden részébe jutott az önkéntesekből; az egyik csapat a főkaputól vezető, és az évek alatt szinte teljesen eltűnt járdát szabadította meg a növényektől és a földtől, így az utat újra használhatják a gyerekek és a dolgozók. A Teleki kastélyig vezető út menti virágládák felújítása volt egy másik csapat feladata, a rengeteg betonláda lecsiszolása és lefestése nehéz munkát adott az E.ON munkatársainak.

A területen lévő összes pad is felújításra került, a csiszolás után lazúrral frissítették fel a bútorokat. Szintén óriási feladat várt arra a csapatra, amely a tankert hátsó részét rakta rendbe. A területen hosszú idő óta halmozódó lomot kellett konténerbe pakolni, a nap végére meg is telt a hatalmas konténer. Így a terület újra tiszta lett, a gyerekek és a kertészek nagy örömére. Az iskola dolgozói finom bográcsban készült ebéddel várták az E.ON önkénteseit, akik a nagy meleg ellenére még az épület előtti hatalmas beton virágtartókat is gondosan felújították.